22.- Vida Creixent de Cabacés

 FI DE CURS DEL GRUP DE VIDA CREIXENT DE CABACES

Acabem un altre curs, en el que hem aprofundit en una de les principals accions que com a cristians hem de cuidar i desenvolupar, ESTIMAR, doncs és el principal manament que ens va donar Jesús i que està per damunt de tots els altres, segons la resposta donada quan li van preguntà : Mestre, quin és el principal manament?

Al llarg dels deu temes hem compartit i analitzat el que és estimar, segons el sacerdot i autor Joan Lledó i Vilaseca, ens ha fet reflexionar sobre les dificultats que de vegades ens impedeixen fer-ho, de la importància d’estimar-se un mateix amb mesura per no caure en l’egoisme i egocentrisme, de donar valor a les persones, de la benevolença i la comunió.



El moviment de Vida Creixent, és obert a tota persona amb ganes com diu el nostre lema de fer amistat, créixer en espiritualitat i ajudar als altres, tot sent testimonis de la Fe en Jesucrist i del servei  als nostres germans, sobretot aquells més necessitats i els que estan sols en un mon en el que vivim hiperconnectat i amb un excés d’informació aclaparadora però també amb els índex més alts de soledat, tristesa i depressió.

Aquest moviment acull tothom, sigui quina sigui la seva cultura, idees però sobretot en l’objectiu de voler créixer en la maduresa  de l’espiritualitat. Es en la diversitat que més podem aprendre i de les diverses experiències de vida que cadascú porta dins que ens enriquim tots. Es tracta de reunir-se un grup de persones, llegir els materials que amb molta cura ens preparen cada any i amb el comentari i les reflexions no solament ens ajuda a créixer en coneixements, sinó també en compartir la Fe i l’amistat. 

Josefina Masip Tarragó

Comentarios